Direktlänk till inlägg 5 december 2008

Just nu hinner jag inget alls..

Av Åsa - 5 december 2008 19:15

Jag känner mig faktiskt frustrerad över det. Det är full rulle HELA dagarna i ända och jag stupar utmattad i säng varje kväll. Ofta hinner jag inte ens sätta igång datorn, till min stora förtvivlan... Jag beundrar de som har fler barn, hur kan de hinna med allt utan att gå under? Jag tycker inte att jag hinner ens en bråkdel av det jag tänkt mig!


Ja, det är ganska bra med hundarna- i alla fall med 2 av 4. Roxane mår inte så bra just, hennes sår vill inte läka. Det är en biverkning av kortison hon ätit som gjort hennes hud tunn. Nu är det bortplockat och hon äter antibiotika, men eksemen har spridit sig och de är inte fina. Det ända vi kan göra är att vänta, vilket känns fruktansvärt jobbigt. Mitt älskade hjärta, när man är gammal ska man må bra och slippa sån't skit. Jag provar just nu alla möjliga vägar, silvervatten att tvätta med och zinkpasta på såren. Ger tillskott i maten mm. Hoppas hoppas... Det vore ju rent för-vligt om det skulle vara en sådan sak som skulle vara slutet för henne. Hon som varit så otroligt frisk i hela sitt liv!

 Lilla Dollie är sådär just nu. Ett tag var benet otroligt mkt bättre men nu är det lite sämre igen. Vi jobbar på och hoppas att det blir bättre igen.


Annars har vi kräksjuka... Linn började kräkas i onsdagsnatt och vi körde skytteltrafik hela natten. Trots alla möjliga säkerhetsåtgärder började Leo kräkas idag, och har kaskadkräkts i flera timmar. Jag sitter med en lånad bärbar dator i knät i en nerkräkt soffa med en sovade Leo, han måste vaktas eftersom han tom kräks i sömnen... Nu bubblar det i min mage och jag känner mig illamående. Blä, kräksjuka är gräsligt.


Nu ska jag gå och kräkas... Ha det!

 
 
Ingen bild

Sara

5 december 2008 20:26

Tänk, just nu är jag inte alls avundsjuk...
Vi hade en mycket lindrig släng av kräksjuka i vår familj i veckan, 1 av 4 var sjuk en natt, sen var det över.

Min förra hund hade mycket problem med eksem pga hans allergi. Vi testade ALLT. På slutet körde vi Helosansalva som vi tyckte funkade rätt bra, pälsen blir inte så fet, den innehåller bakteriedödande och så är den mjukgörande för huden utan att såret vätskar sig. Vår vet. rekommenderade att tvätta med grönsåpa (hunden luktar tallbarr efteråt).
Vi håller tummarna för Roxanne att det blir bättre. Och så hoppas vi såklart att Dollies ben ska läka.

Själva längtar vi till jul då vi ska ha långledigt. Häääärligt.

Kramar från ett regnigt (nähä) Halmstad
/Sara & Cpike

 
Marika med storpudlarna

Marika med storpudlarna

5 december 2008 21:23

Roligt att se ett livstecken från dig även om det inte var så värst muntert ... stackars er, kräksjuka är verkligen inte kul! Superstackars dig - då blir det kanske ingen Stora Stockholm för dig!!! kram

http://www.trollglitter.se

 
Annelie

Annelie

5 december 2008 21:44

fy stackars er jag som tänkte föreslå en fika någon dag, väntar nog lite!

krya på er
kramar

http://www.tigra.se

 
Ingen bild

Adakligan

6 december 2008 09:51

Typ: fukteksem!
En vän hade stora sårproblem med sin hund i en period,hon kliptte ner med sax å klippmaskin höll rent å torrt smörjde pevarylsalva sen då det blev bättre så vid rodnad pevaryl puder idag problem fri endast rodnad ibland (då klipper hon ner direkt och pudrar lite i förebyggande)..
En annan vän hade samma bekymmer på en hästs ben , hon smörjde också med pevarylkräm och fick snabb effekt.
Hoppas de ordnar sig för Roxane..

 
Camilla & DeNiro

Camilla & DeNiro

7 december 2008 17:36

Nää nu får det väl ändå vara slut med eländet! Jag tycker ni borde få vara friska hela bunten, och bara kunna njuta av livet! Vi håller i vanlig ordning alla tummar och klor för att ni ska bli friska hela bunten.
Kram till er!

http://www.nogg.se/camillan

 
Ingen bild

Åsa

7 december 2008 17:47

Aloe vera gel kanske skulle funka, svalkande och mjukgörande. Tee tree oil är också ett förslag, luktar apa men är bra. Krya på er alla!

 
Camilla & Karma

Camilla & Karma

9 december 2008 14:00

Usch inte kul med kräksjuka. Har själv varit hemma sedan igår morse. Vaknade vid halv 5 av att jag mådde illa och sedan var det kört. Kan bara tänka mig hur hemskt det måste vara att samtidigt försöka ta hand om sjuka och ledsna barn.

Tänker på er allihop och jag hoppas verkligen att både Rox och Dollie blir bättre igen.

Många kramar från Camilla

http://www.freewebs.com/karmaochzera

 
Ingen bild

Åsa & Mr T

12 december 2008 18:58

Det gör du rätt i att testa :) Kör ut till Enskede hund & katt, där kan du köpa för 95 kr burken och det varar länge. Jag köpte med mig 3 burkar hem sist jag var i Sthlm, det var i maj och jag har precis öppnat sista burken. Hälsningar från Skåneland!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 16 april 2012 22:24


De 1 april somnande min älskade Roxane in för evigt... Roxane fanns med mig i 14, 5 år. Hon var liksom rottisen som hade allt. Hon kom till oss när hon var 5 månader gammal. Vi hade kontakt med Helena på Deminas Kennel och åkte till henne för att häl...

Av Åsa - 5 februari 2012 21:12

Ja, det är inte alltid lätt att hitta tid till att blogga. Det finns så mycket annat än datorer och sociala medier i livet. Sista inlägget handlade om Bella och hennes hälta. Det som hände var att jag fick en tid hos en specialist som hittade en tu...

Av Åsa - 30 augusti 2011 20:51


Bella är halt. Tvärhalt. Det har hänt en gång tidigare, för dryga 2 år sedan. Hältan kommer över natten, från en dag till en annan utan förvarning. Efter ett par dagar såg man en svullnad i handleden. För två år sedan misstänkte man skelettcancer, al...

Av Åsa - 29 juli 2011 22:37

Ja, då händer detta om man har rottisar i familjen :-) Min pappa är galet rolig ibland... när Leo bjöd in till Harry Potter middag på Gotland, så uppmanades alla att vara finklädda. Morfar skulle ha slips eller fluga. Men han hade ingen med sig, så m...

Av Åsa - 25 juli 2011 14:28


Nu ska jag bjuda på sommarens i särklass godaste sås! Passar utmärkt till grillat lamm och kyckling. Passar nog egentligen till allt, bara att testa. Receptet kommer från min kompis Elin, som nämde över en kaffe på jobbet. Och oj säger jag bara... Nä...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards