Alla inlägg under januari 2009

Av Åsa - 2 januari 2009 21:11

Ja, vi är fortfarande inte bra. Verkligen segt och utdraget detta. Idag fick jag och Leo antikiotika, jag har fått bihåleinflammation och Leo öroninflammation. Suck.


Livet går sin gilla gång här hemma. Jag försöker skriva lite på Devarox Årskrönika och fixa lite med hemsidan. Men nu är man bra less på att vara hemma, känns som vi suttit instängda i huset flera år... Hundarna tycker det är skittrist, med rätta. Speciellt Dollie hittar på bus för att roa sig, som att peta ner en grillad kyckling från köksbänken samt äta upp barnens leksaker... Vår nya kamera var bra, har inte lärt mig alla inställningar dock. Men har försökt att ta lite kort med olika inställningar för att lära mig. Lite exempel finns med i bloggen.


Annars är det massor att fixa just nu, läger och aktiviteter för våren. En aktivitet är i alla fall klar, en uppletande helg i april. Lägret håller jag och får panik inför, det är alldeles för sent att börja fixa nu men tanke på att vi tänkte ha det i maj/juni. Hösten kommer nämligen vara full eftersom det blir både korning och MH då.


Gulliga Helena med Blizz har försökt att få ihop en syskonträff med B-kullen här under hösten. Nu ställde vi in för andra gången pga för litet intresse... Känns sorligt att inte fler vill komma och träffa syskon och mamma när alla i B-kullen faktiskt bor i Stockholm. Lite tid kan man väl ändå ta sig... Ibland blir man faktiskt less som uppfödare när man fixar och donar, sedan inser man att folk inte är intresserade och att man slösat bort värdefull tid. I detta fallet är det Helena som fixat allt. Vi gör ett sista försök och kommer med nytt datum och hoppas att några fler vill hänga på!


Är det förresten någon som vet vem man kontaktar om man vill hyra Marma? Det är ett intressant ställe för vårens läger.


Kram & hej

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards